Golenya Ágnes Éva - Álmaim valósága

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
új:  83 db
új, szépséghibás:  39 db
Golenya Ágnes Éva - Álmaim valósága
állapot
3 900 Ft
3 315 Ft
Kezdete: 2021.03.31   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 66 Ft

           

OLVASS BELE!

 

 

Részletek

Egy valóságos álom… ilyen felhanggal számolt be 2007-es perui történetemről a média néhány évvel ezelőtt. Pedig a velejét, a valóságot, soha nem osztottam meg senkivel a családomon és néhány barátomon kívül – mostanáig. Amit a nyilvánosság eddig tudhatott, és amit meseszerűnek találtak sokan, hogy 2007-ben kiutaztam egy szál magam Peruba, ahol egy hétre rá egy rejtélyes földalatti mesterséges barlangba kerültem. Pont olyanba, mint a híres ecuadori Tayos-barlang, amit első regényemben még hihetetlenként említek. Ott változott meg az életem. Miért?

      Nos, nem mindennapi, amik velem történtek. Sok élményemet, rettegésemet és a szó szerinti csodákat egyaránt, még évekig nem tudtam feldolgozni. De most eljutottam egy pontra, ahol már nem kerülhettem meg, hogy világos válaszokat ne kapjak égető kérdéseimre: miért történt velem mindez? Mi a valóságos feladatom ezen a Földön? És egyáltalán, ki vagyok én valójában? E számadás során magam is döbbenten raktam össze a nagy képet a sok kis szilánkból. Miért lépett velem kapcsolatba perui utam előtt egy volt fedett ügynök, egy programozott katona? Milyen erők mentették meg ott az életemet? Mennyire áldás, avagy súlyos teher, amikor átlépünk egy másik dimenzióba?

      E könyv minden olvasóból bizonyosan nagyon eltérő hatást vált majd ki, hisz egyvelege egy belső időutazásnak, egy önfeltáró vallomásnak és egy igencsak izgalmas valós történetnek, mely teljesen álomszerű. Álom és valóság – lehet, hogy nincs is olyan éles határsáv, mint ahogy azt képzeljük?

Adatok
szerző
Golenya Ágnes Éva
cím
Álmaim valósága
kiadó
Magánkiadás
kiadási év
2016
állapot
ÚJ
oldalszám
400
kötés
puha kötés
ISBN
9789631254051
nyelv
magyar
Cikkszám
9789631254051
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!