Golenya Ágnes Éva - Hollywood, meta-szerelem

Raktáron
Raktárkészlet:
153 db
Golenya Ágnes Éva - Hollywood, meta-szerelem
állapot
ÚJ
ISBN
9786158061193
Szerző további művei
RRP: 3 300 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 2 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 28 Ft

MOST A KÖNYV MELLÉ MEGKAPOD A SZERELEM, TERROR IDEJÉN HANGOSKÖNYVET IS :-)

Részletek

Egy különleges szerelmi történet, mely Los Angelesben, Hollywood városában lobbant – ismét – lángra. Ám Hollywood életérzésével teljesen – és természetesen szándékosan – ellentétes e regény célja és témája: a szerelem mély, spirituális, sőt metafizikai vizsgálata.

A történet ugyan önéletrajzi valóság-elemeken nyugszik, ám az író korábbi regényeiből jól ismert csavarintással a szereplőknek ismét saját sors-szálakat is sző, mellyel már nem az egyéni, hanem az általános emberi kérdéseket boncolgatja: tudjuk-e egyáltalán, mi a szerelem és mi végre adatott az embernek ez a kozmikus varázserő?

Egy magyar írónő és egy, még fiatalon a szocializmusból Amerikába disszidált magyar férfi mesés ám sors-szerű egymásra találásának a történetéből elevenedik az olvasó elé egy életeken átívelő szerelmi történet, két lélek karmikus csiszolódása, melyből feldereng az emberi kapcsolatok kozmikus jelentősége és sorsformáló ereje.

A több idősíkon futó életek díszletét különböző korok megrázó eseményei nyújtják, így az írótól megszokott kutatói tényfeltárás egy csemege-ráadás az eltitkolt történelem rajongóinak.

 

Kifejezetten nem csak hölgyolvasóknak!

Adatok
szerző
Golenya Ágnes Éva
cím
Hollywood, meta-szerelem
kiadó
Magánkiadás
kiadási év
2020
oldalszám
250
kötés
puha kötés
nyelv
magyar
kiegészítő információk
Golenya Ágnes nyomtatott könyv
Cikkszám
9786158061193
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!