Grigorij Petrovics Grabovoj - Az emberi anyag helyreállítása számsorokra való összpontosítással 1. rész

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
Grigorij Petrovics Grabovoj - Az emberi anyag helyreállítása számsorokra való összpontosítással 1. rész
állapot
ÚJ
ISBN
9789631219562
5 000 Ft
4 500 Ft
Kezdete: 2021.05.26   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
Részletek

A könyv mint egy anatómiai atlasz, végigvezeti az emberi sejtektől kezdve szerveinken, csontjainkon át az emberi anyagot, megadva a helyreállítandó anyagnak megfelelő irányítói számsort.

"Az így kialakuló észlelés olyan szintre fejleszti a szellemünket, a lelkünket és a fizikai testünket, ahol az emberi testet felépítő matéria teremtése szellemi szinten zajlik. A számsorok alkalmazása lehetővé teszi azon szellemi állapot elérését, amely az emberi anyag normájának az eléréséhez szükséges. A számsorokra való összpontosítással olyan fényhullámokat hozunk létre, amelyek rezgése megfelel az emberi anyag normájának a frekvenciájának, és ez által elősegíti szervezetünk kiegyensúlyozott, szabályos működősét.
A könyvben bemutatott, számokra való összpontosításra alapuló módszer alkalmazható betegség megelőzés, közérzet javítás vagy fiatalítás céljából, illetve szükség esetén, anyag helyreállítás céljából is, attól függetlenül, hogy milyen az anyag kiinduló állapota."

Fejezetek: szövetek, idegrendszer, érzékszervek, csontok, izomrendszer, belső szervek, légzőrendszer, urogenitális szervek, belső elválasztású mirigyek, szív és érrendszer

Adatok
szerző
Grigorij Petrovics Grabovoj
cím
Az emberi anyag helyreállítása számsorokra való összpontosítással 1. rész
kiadó
Örökkévalóság Kft
kiadási év
2015
oldalszám
155
kötés
spirálozott, puha kötés
Cikkszám
539641
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!