Cey-Bert Róbert Gyula, Cey-Bert Tünde
A magyar konyha filozófiája
Az ősi áldozati ételek szellemiségétől a jövő magyar konyhájáig
Püski Kiadó, 2009
504 o., kemény kötés
jelenleg nem kapható, de előjegyezhető
Vásárold meg kedvező áron termékünket! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, környezettudatos csomagolásban és ráadásul 30.000 forinttól ingyenesen! Ha mégsem tetszik? 30 napon belül visszaküldheted rendelésed, erről IDE kattintva tudsz részletesen olvasni.
Kérdésed van? Hívj minket a +36-56/414-834 telefonszámon és választ adunk minden kérdésedre!
Ha jelenleg nincs készleten a kiválasztott termék, akkor feliratkozhatsz automata értesítőre.
Gyűjtsd hűségpontjaid minden vásárlásod után és használd fel, amikor csak szeretnéd!