Ahol a ritkaság sem ritkaság!
Programok
Hírlevél
Szállítás
Fizetés
info@bigbandi.hu
+36-56/414-834
Programok
Hírlevél
Szállítás
Fizetés
info@bigbandi.hu
+36-56/414-834
0
+36-56/414-834
Kategóriák
Kategóriák
Újdonságok
Raktáron lévő termékek
KÖNYVEK / BOOKS
KÁRTYÁK
TÉRKÉP, ATLASZ, IGAZOLÓFÜZET
dōTERRA TERMÉKEK
FÜSTÖLŐ, ILLÓOLAJ, PARFÜM, SZAPPAN
INGA, RADIESZTÉZIA
CD, HANGLEMEZ, DVD, KAZETTA
ONLINE TERMÉK, E-KÖNYV
MINDEN EGYÉB
SZINTE CSAK NÁLUNK KAPHATÓ
TOP 15
Magunkról
FT
€
-
szakácskönyv, gasztronómia
KÖNYVEK / BOOKS
szakácskönyv, gasztronómia
Előző termék
Következő termék
Badakné dr. Kerti Katalin - A liszt - 33 fajta - Tulajdonságaik - Felhasználásuk
Cikkszám:
674670
1
00
Tartalom
A könyvben szereplő lisztfajták áttekintése
Az őrléstechnika fejlődése
A gabonafélék lisztjeinek értékelése
A búza (Triticum) és lisztjei
A közönséges búzából készült lisztek családja
Teljes kiőrlésű búzaliszt (BTKL)
Recept - Sajtos Spaetzle
Búza finomliszt (BL55)
Recept - Hamburgerzsemlék
Rétesliszt (BFF55)
Recept - Baconos-juhtúrós pogácsa
Búza Graham-liszt (BGL), avagy Graham-búzaliszt
Fehér búza kenyérliszt (BL80)
Félfehér búza kenyérliszt (BL112)
Durumbúza és lisztje
Recept - Széles metélt szárított paradicsomos gombaraguval
Tönkölybúza és lisztje
Recept - Tönkölyös tepertős pogácsa
Alakorbúza
Recept - Sajtos rudacskák
A rozs tulajdonságai
A rozs őrleményei
Fehér rozsliszt (rozslángliszt) (RL 60)
Világos rozsliszt (RL 90)
Recept - Rozscipó
Sötét rozsliszt (RL 125)
Teljes kiőrlésű rozsliszt (RTKL)
Recept - Sokmagvas stangli
A zab és őrleményei
Recept - Fahéjas zabkeksz
Árpa és lisztje
Recept - Olívabogyós gyökérkenyér
Kukorica és lisztje
Recept - Juhtúrós puliszka
Rizs és lisztje
Recept - Zöldséges kínai rizstészta
Köles és lisztje
Recept - Gyümölcsös kölesfelfújt
Cirok és lisztje
Recept - Lime-os barackos bögrés süti
Teff és lisztje
Recept - Etióp lepénykenyér
Álgabonák lisztjei
Amaránt és lisztje
Hajdina és lisztje
Recept - Parajos hajdinapalacsinta
Hüvelyesek lisztjei
Szója és lisztje
Csicseriborsó és lisztje
Recept - Zöldségpakora
Sárgaborsó és lisztje
Csillagfürtliszt
Olajos magvak lisztjei
Mandula és lisztje
Recept - Kakaós macaron
Gesztenye és lisztje
Tökmag és lisztje
Napraforgómag és lisztje
Kókusz és lisztje
Recept - Kókuszlisztes vörös áfonyás tallér
Burgonya és lisztje
Recept - Sörös tarja baconos savanyú káposztás burgonyagombóccal
Nincs raktáron
állapot
:
ÚJ
ISBN
:
9789632784595
További adatok
online ár
2 546
Ft
RRP:
2 995
Ft
Megtakarítás
449 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok:
25 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Bolti készlet
0 db
Azonnal átvehető / szállítható az üzletből
Saját külső raktár
0 db
1 munkanapon belül átvehető / szállítható
Adatok
Vélemények
Adatok
szerző
:
Badakné dr. Kerti Katalin
cím
:
A liszt
alcím
:
33 fajta - Tulajdonságaik - Felhasználásuk
kiadó
:
Cser Kiadó
kiadási év
:
2016
oldalszám
:
96
kötés
:
puha kötés
sorozatcím
:
Házi Praktikák
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Hasonló termékek
Újdonságok
Raktáron lévő termékek
KÖNYVEK / BOOKS
KÁRTYÁK
TÉRKÉP, ATLASZ, IGAZOLÓFÜZET
dōTERRA TERMÉKEK
FÜSTÖLŐ, ILLÓOLAJ, PARFÜM, SZAPPAN
INGA, RADIESZTÉZIA
CD, HANGLEMEZ, DVD, KAZETTA
ONLINE TERMÉK, E-KÖNYV
MINDEN EGYÉB
SZINTE CSAK NÁLUNK KAPHATÓ
TOP 15
Magunkról
Pénznem váltás
FT
€
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
o
o
g
l
e
Kosár
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Működéshez szükséges cookie-k
Marketing cookie-k
Analitikai cookie-k
Cookie-k személyre szabáshoz
Beállítások
Elfogadom