Tartalom:
Általános tudnivalók
Ásás, Gyomok, A biokertészkedés művészet, nem tudomány, Egészség, Szomszédok, Kerti munkák és szerszámok, Élvezzük a veteményeskert látványát!, Növénytársítások, Az évszakok váltakozása, Mit termesszünk a kertben?
A vetés és ültetés ideje
Minek van szezonja?, Magvetés és palántanevelés, Kiültetés szabadföldbe, Fátyolfólia, Kártevők,
Növények A-tól Z-ig
Áfonya, Alma, Articsóka, Bazsalikom, Bimbós kel, Bokorbab, Borsó, Brokkoli, Burgonya, Cékla, Cikória, Cukkini, Csemegekukorica, Cseresznye, Csicsóka, Dió, Disznóbab, Édeskömény, Ehető virágok, Endívia, Fejes káposzta, Fejes saláta, Fodros kel, Fokhagyma, Főzőhagymák, Füge, Galambbegysaláta, Görögdinnye, Josta, Kajszi, Kakukkfű, Kapor, Karalábé, Karfiol, Karósbab, Kelkáposzta, Kínai kel, Koriander, Körte, Köszméte (egres), Leveles kel, Lila hagyma, Lóbab, Málna, Mandula, Mángold, Meggy, Menta, Metélőhagyma, Mogyoró, Őszibarack és nektarin, Padlizsán, Pak choi (bordás kel), Paprika, Paradicsom, Pasztinák, Petrezselyem, Póréhagyma, Radicchio, Rebarbara, Retek, Ribiszke, Római kömény, Rozmaring, Rukola (borsmustár), Saláta bakszakáll és feketegyökér, Salotta (sonkahagyma), Sárgadinnye, Sárgarépa, Sóska, Spárga, Spenót, Sütőtök, Szamóca, Szeder, Szedermálna, Szelídgesztenye, Szilva és ringló, Szőlő, Tárkony, Tépősaláta, Tökfélék, Turbolya, Uborka, Vöröshagyma, Zeller, Zöldbab (futóbab), Zsálya
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!