Pályafutásom során gyakran találkoztam olyan séfekkel, akik kiváló szakácsok voltak, főzni remekül tudtak, de mindezt könyvbe foglalni nem voltak képesek.
Dombi Csaba szakácsmesterben megvannak az adottságok. Jól főz, kreatív a szakmájában és még írni is tud. Ő, nem azok közé tartozik, akik összeollóznak egy könyvnyi receptet.
Szakmai meggyőződéssel ajánlom e könyvet mindazoknak, akik szeretik a jót és akár hobbi-, akár profi szinten művelik a gasztronómiát.
További szakmai sikereket kívánva,
Pető István
Venesz József díjas mesterszakács, Schnitta Sámuel díjas Vendéglős- Fogadós mester a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Örökös Tiszteletbeli Elnöke, a Szakácsegyesületek Világszövetségének Örökös Tiszteletbeli Tagja, akkreditált Nemzetközi Zsűritag ajánlásával.