"Nem kell kockára tenni az egészségünket azért, hogy lefogyjunk. A legegészségesebb étrend a leghatékonyabb fogyókúra is egyben."
Több mint 100 igazán hatékony recept mindazok számára, akik változtatni szeretnének étkezési szokásaikon, életminőségükön, nem utolsósorban élvezni szeretnék az ezzel járó természetes és egészséges testsúlycsökkentés jótékony hatásait.
Íme Dr. Greger, a Hogy ne halj meg és az Egyél úgy, hogy ne halj meg című könyvek New York Times bestsellerlistás szerzőjének várva-várt szakácskönyve, amelyből minden segítséget megkapsz az egészséges, maradandó testsúlycsökkentéshez!
Dr. Greger a testsúlycsökkentés tudatos oldalát tárja az olvasók elé, nem is diéta ez, sokkal inkább életmód - egyszerű, könnyen megvalósítható, a lehető legegészségesebb ételekkel, miközben a nem kívánt pluszkilókat is távolt tarthatjuk magunktól.
Ebben a várva-várt szakácskönyvben fenséges és mégis végtelenül egészséges megoldásokat kínál, amelyekkel a diétázás gondolata, mint olyan, egyszerűen köddé válik. Egyél úgy, hogy ne halj meg című könyvében bemutatta az ideális fogyókúra 17 alappillérét, és 21 olyan fogyásserkentőt tárt az olvasók elé, amelyek képesek a testsúlycsökkentés ütemét gyorsítani. Dr. Greger a legújabb tudományos kutatások eredményeire támaszkodva egy olyan optimális feltételrendszert dolgozott ki, amely lehetővé teszi a maradandó testsúlycsökkenést, könnyedén, életmódváltással - a kalóriák kimerítő számlálgatása és a minden időt és energiát felemésztő diétázás helyett.
Egészségtől kirobbanó szakácskönyve pedig ezen eszményi étrend könnyen megvalósítható, rendkívül hatékony és mennyei receptjeit mutatja be.
-az ideális fogyókúra 17 alappillére
-a napi 12
-21 fortély a fogyás ütemének felgyorsításához
-levesek
-saláták
-tészták
-zöldségfogások
-babfélék
-gabonafélék
-reggelik
-gyümölcsök
-szószok és fűszerkeverékek
"Remélem ez a szakácskönyv inspirálni fog, hogy ízletes, egészséges és tápláló ételeket készíts magadnak és családodnak. E gyűjtemény minden egyes receptje maximálisan kihasználja a fogyásra adódó lehetőséget úgy, hogy semmit nem áldoz fel az ételek ízéből és laktató voltából. És ha ez még nem lenne elég, minden étel tele van olyan összetevőkkel, amelyek nélkülözhetetlenek a 15 vezető halálok megelőzéséhez, megállításához és visszafordításához. Úgyhogy irány a konyha, és kezdjünk főzni, mintha az életünk múlna rajta - mert valóban így is van!"