Szarvas |
8 |
Párolt szarvas borókamártásban, szalagmetélttel |
10 |
Szarvasszelet Béarn-vidéki mártással |
11 |
Szarvasgerinc barackhabbal és parajos metélttel |
12 |
Szarvasborjúszelet leveles tésztában |
14 |
Szarvasfilé dióval és meggyel |
15 |
Szarvasfilé mogyorókéregben |
16 |
Szarvascomb csőben sült burgonyával |
18 |
Szarvasfilé leveles tésztában |
19 |
Szarvasragu |
20 |
Szarvasszelet csirkegombával és burgonyaropogóssal |
22 |
Vadragu ginnel ízesített tejszínben |
23 |
Szarvas-, nyúl- és őzhúsból készült ragu |
24 |
Szarvassteak cukorborsóval és almamártással |
26 |
Őz |
28 |
Őzcomb cukorborsóval és almamártással |
30 |
Lencseleves őzhússal |
31 |
Őztokány |
32 |
Őzlapocka |
32 |
"Hubertus" őzcomb |
34 |
Őzcomb mazsolás mártással |
35 |
Őzérme sajttal és almás burgonyával |
36 |
Töltött őzcomb csipkebogyókrémes mártással |
38 |
Őzhússal töltött krokett |
40 |
Őzérme földiszeder-mártással |
41 |
Sült őzhát mángoldköntösben |
42 |
Nyúl és társai |
46 |
Nyúlcomb Sherry-mártásban kelbimbó szufléval |
48 |
Nyúlsaláta erdészné módra |
49 |
Nyúlfilé meggyes rizzsel |
50 |
Nyúlpecsenye |
52 |
Nyúlgerinc laskagombával |
53 |
Nyúlgerinc spanyol módra |
54 |
Nyúlpecsenye diómártással |
56 |
Nyúlragu barna tinóruval |
57 |
Nyúlgerinc tejszínes borókamártásban, kelbimbóval |
58 |
Nyúlfilé leveles tésztában |
60 |
Nyúlláb földiszeder-mártásban |
62 |
Nyúlfilé aszalt szilvával |
62 |
Nyúl paradicsommártásban |
64 |
Üreginyúl almamártásban |
66 |
Üreginyúl majoránnamártásban |
68 |
Üreginyúlcomb olívamártásban |
69 |
Üreginyúlragu |
69 |
Üreginyúl kókuszmártásban |
70 |
Párolt üreginyúl |
72 |
Csőben sült gombás nyúlragu |
73 |
Üreginyúlsaláta lencsével és naranccsal, édes-savanyú mártásban |
74 |
Üreginyúlpecsenye |
76 |
Üreginyúlpecsenye házilag készített kelbimbós raviolival |
77 |
Nyúlfilével töltött mángoldtekercs |
78 |
Üreginyúl lencsével |
80 |
Üreginyúl római tálban elkészítve |
81 |
Vadszárnyas |
82 |
Töltött vadkacsa rizottóval és brokkolifelfújttal |
84 |
Vadkacsafilé szalonnaköntösben |
86 |
Marinírozott vadkacsa zsemlegombóccal |
88 |
Vadkacsamell birsalmakompóttal |
90 |
Vadkacsa Calvadosban |
91 |
Fogolymellfilé kelkáposztával és pirított burgonyával |
92 |
Fogoly almás káposztán |
94 |
Fogoly gesztenyepürével |
95 |
Párolt fogoly |
96 |
Töltött fácán |
98 |
Grillezett fácán sült almával és burgonyapürével |
99 |
Birsalmamártásban marinírozott fácáncomb |
100 |
Fácán káposztalevélen |
102 |
Fácánmell lencsével |
103 |
Vaddisznó |
104 |
Vadmalac mandarinnal és csurgatott tésztával |
106 |
Vadmalackotlett sörmarinádban |
107 |
Vaddisznóragu vöröskáposztával és burgonyával |
108 |
Vaddisznóhús cukkinikrémmel |
110 |
Vaddisznó paradicsommártásban, zöld spárgával |
112 |
Vaddisznófilé mogyorókrémmel és burgonyagolyóval |
114 |
Nyárson sült vaddisznó tarka zöldségekkel |
115 |
Vaddisznótokány mangómártással és répafelfújttal |
116 |
Tanácsadó |
118 |
Szőrmés vad |
119 |
Szárnyas vad |
120 |
A vad előkészítése |
120 |
A vadhús bardírozása |
121 |
A vadhús marinírozása |
121 |
Vadas fűszerek |
122 |
A nyúl feldarabolása |
122 |
Felszeletelés |
122 |
A vadszárnyas dresszírozása |
122 |
A vadszárnyas bardírozása |
123 |
Vadhús a táplálkozásban |
123 |
Fagyasztott vadhús |
|