Pető Gyula
Ételkészítési ismeretek
Vendéglátóipari szakközép- és szakmunkásképző iskolák számára
antik (Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó), 1993
1007 o., kemény kötés, újszerű állapotban
előjegyezhető
Vásárold meg kedvező áron termékünket! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, környezettudatos csomagolásban és ráadásul 30.000 forinttól ingyenesen! Ha mégsem tetszik? 30 napon belül visszaküldheted rendelésed, erről IDE kattintva tudsz részletesen olvasni.
Kérdésed van? Hívj minket a +36-56/414-834 telefonszámon és választ adunk minden kérdésedre!
Ha jelenleg nincs készleten a kiválasztott termék, akkor feliratkozhatsz automata értesítőre.
Gyűjtsd hűségpontjaid minden vásárlásod után és használd fel, amikor csak szeretnéd!