Nem is nehéz!
Gyümölcsfa-alapismeretek, Hogyan működik a fa?, A törzs felépítése, A korona felépítése, Ágak, rügyek, levelek, virágok, A termőrészképzés zónái, Hogyan növekszik a fa?, Ritkítsuk meg az ágrendszert, Amikor a fa felkopaszodik, Újjáélesztő metszési eljárások, A metszés alapszabályai és a növekedési erély, Az alany hatása, Almatermésűek és csonthéjasok metszése, Ha ágat is kell vágni, Lépésről lépésre, A jó szerszám, Ollók, Keretes fűrész, Kés, Sebkezelő szerek
A metszés
Ültetés lépésről lépésre, Gyökérmetszés, ültetéskori metszés, Ültetéskori metszés, Az almafák metszése, Koronaalakító metszés, Almafék: ritkítás, ifjítás, Ritkítás két lépcsőben, Ifjító metszés, Tűrőképes almafajták, A körtefák metszése, Koronaalakító metszés, A körtefa ritkító és fenntartó metszése, Fenntartó metszés, A korona ifjítása, Tűrőképes körtefajták, A meggyfák metszése, Ültetéskori metszés, Koronaalakító metszés, Fenntartó metszés, A cseresznyefák metszése, Ültetéskori metszés, Koronaalakító metszés, Fenntartó metszés, A szilvafák metszése, Ültetéskori metszés, Koronaalakító metszés, Fenntartó metszés, Az őszibarackfák metszése, Ültetéskori metszés, Koronaalakító metszés, Az őszibarackfákra jellemző tulajdonságok, Ifjító metszés, Tűrőképes csonthájasok, A diófák metszése, Ültetéskori metszés, Koronaalakító metszés, Fenntartó metszés, Mit mikor?
Elsősegély
Kicsiny terek gyümölcsfái
Gyümölcsfa-alapismeretek
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!