Előszó |
3 |
Hasznos tudnivalók |
|
Milyen húst vásároljunk? |
6 |
A sertéshús |
6 |
A marha- és borjúhús |
8 |
A hús előkészítése |
10 |
A hús elkészítése |
12 |
Apróhúsok |
|
Vörösboros marhapörkölt |
15 |
Tejfölös borjúpaprikás |
15 |
Bárány- vagy birkagulyás |
15 |
Rablóhús |
18 |
Currys-zöldséges bárányragu |
20 |
Bélszíncsíkok Stroganoff módra |
22 |
Húsos fondue |
24 |
Burgundi babos oldalas |
26 |
Brassói aprópecsenye |
28 |
Pikáns sertésfodor tavaszi körettel |
30 |
Kínai édes-savanyú sertéshús |
32 |
Vagdaltak |
|
Tatárbifsztek |
34 |
Húsvéti sonkás pástétom |
36 |
Fasírtocskák bormártásban |
38 |
Spanyol szőlős fasírt sertéshálóban |
40 |
Spenótos rakott fasírttorta |
42 |
Tojásos egybesült fasírt |
44 |
Szelethúsok |
|
Gordon bleu borjúszelet |
46 |
Bazsalikomos sertésborda |
46 |
Rokfortos batyu |
46 |
Hagymás rostélyos |
50 |
Sonkás-cukkinis borjútekercs |
52 |
Sertésfonat vincellér módra |
54 |
Citromos-zsályás bárányborda |
56 |
Almás-sajtos sertésborda |
58 |
Lecsós sertésborda |
60 |
Hátszínszeletek fűszervajjal |
62 |
Sütőtökös-gyömbéres sertésborda |
64 |
Májas borjúrolád |
66 |
Rozsdás hús puliszkával |
68 |
Aszalt szilvás sertésrolád |
70 |
Sertésborda Du Barry módra |
72 |
Saltimbocca, avagy "ugorj a számba!" |
74 |
Vadas marhaszelet |
76 |
Esterházy-rostélyos |
76 |
Provence-i bárányborda |
80 |
Zöld borsos bélszínszeletek |
82 |
Narancsos fehérpecsenye |
84 |
Bakonyi sertésborda |
86 |
Mozzarellás szűzérmék |
88 |
Körtés-málnás szűzérmék |
90 |
Bélszínszeletek Budapest módra |
92 |
Egybesültek |
|
Tűzdelt marhasült |
94 |
Gombás sertésrolád |
94 |
Kalocsai sertéscomb |
94 |
Fokhagymás báránylapocka |
98 |
Kolbászos tarja zsályás babbal |
100 |
Tésztában sült húsvéti sonka |
102 |
Gombás szűzpecsenye béarni mártással |
104 |
Bécsi tányérhús tormamártással |
106 |
Mandarinos malacoldalas |
108 |
Pisztáciás töltött dagadó |
110 |
Oldalaskorona |
112 |
Wellington-bélszín |
114 |
Aszalt szilvás sertéskaraj |
116 |
Sertéscsülök pékné módra |
118 |
Zöldséggel töltött borjúlábszár |
120 |
Gesztenyés sertéssült |
122 |
Töltött hátszín hentes módra |
124 |
Tavaszi hústekercs |
126 |
Szűzpecsenye szilvamártással |
128 |
Tarajos sertésborda |
130 |
Padlizsános töltött marhasült |
132 |
Töltött szűzpecsenye francia lecsóval |
134 |
Lakkozott malacpecsenye |
136 |
Illatos-fűszeres marhasült |
138 |
Betűrendes tárgymutató |
142 |