Apróban és frissen sültek |
5 |
Ananászos kacsasült |
5 |
Padlizsános-zucchinis csirkecomb |
5 |
Tejfölös csirkecomb |
6 |
Mandulás csirkemell őszibarackkal |
6 |
Anyósszelet - az "elronthatatlan" |
6 |
Libacomb pékné módra |
7 |
Pulykaszelet camembert sajttal |
7 |
Bárányborda római módra |
7 |
Rablóhúsváltozatok |
8 |
Rakott pecsenye |
8 |
Temesvári zöldbabos sertésborda |
8 |
Tejben sült sertés- vagy borjúpecsenye |
10 |
Szilvás-hagymás sertésszelet |
10 |
Erdei gombás flekken |
10 |
Tordai lacipecsenye kapros káposztával |
12 |
Rokfortos-paradicsomos szűzérmék |
13 |
Részeges szűzérmék |
13 |
Flambírozott tokaji sertésborda |
14 |
Fonott sertéspecsenye |
14 |
Vasi lesipecsenye |
14 |
Diós-mézes sertésborda |
16 |
Krúdy-falatkák |
16 |
Borjúborda vincellér módra |
16 |
Óvári borjúborda |
18 |
Borjúszelet vermutmártásban |
18 |
Szűzérmék Szapáry módra |
18 |
Borjúszelet Bismarck módra |
19 |
Borjúkotlett pizzasütő módra |
19 |
Kínai mézes borda |
19 |
Búbos hús |
20 |
Borjúszelet Kedvessy módra |
20 |
Chateaubriand béarni mártással - dupla bélszín |
20 |
Strassburgi bélszínszeletek |
21 |
Bélszínszeletek Budapest módra |
22 |
Tejszínes-mustáros bélszínszeletek |
23 |
Hátszínszeletek almás majonézzel |
23 |
Hátszínszeletek Calvados-szal |
23 |
Flambírozott zöld borsos marhaszelet |
23 |
Hortobágyi rostélyos puliszkával |
24 |
Töltött és göngyölt sültek |
25 |
Szőlős-körtés töltött csirke |
25 |
Kukoricás töltött csirkemell |
26 |
Spárgás csirkerolád |
26 |
Lapos csirkesült ananásszal |
27 |
Töltött csirke zucchinival, túróval |
27 |
Illatos csirkenyársak |
27 |
Mazsolás töltött kappan - ünnepi alkalmakra |
28 |
Káposztás kockával töltött kacsa |
29 |
Márton-napi töltött lúd |
29 |
Spenótos töltött pulykacomb |
30 |
Töltött pulykamell narancsmártással |
31 |
Brokkolival töltött pulykamell |
31 |
Pórés-sonkás töltött pulykamell - hideg |
32 |
Olívás-kapris töltött nyúl |
33 |
Gesztenyével töltött nyúl |
33 |
Mexikói raguval töltött báránycomb |
33 |
Erdélyi töltött bárányszegy |
34 |
Szilvás-almás töltött sertéskaraj |
34 |
Almás-tormás töltött sertéscsülök |
36 |
Mandulás töltött sertésborda |
36 |
Prágai töltött kotlett |
36 |
Sertésrolád a magam módján, azaz spenótimádóknak |
37 |
Ormánsági töltött dagadó |
39 |
Olaszos borjútekercs |
39 |
Töltött borjúszegy - klasszikus zsemlés, bécsi recept |
39 |
Zöldséges rizzsel töltött borjúszegy |
40 |
Tavaszi töltött borjúszegy |
40 |
Pisztáciával tűzdelt borjúhús |
41 |
Gombás-kolbászos töltött borjúszegy |
41 |
Borjúsült Stefánia módra |
42 |
Libamájjal, almával töltött borjútekercs |
42 |
Szicíliai hústekercs |
44 |
Zucchinis marharolád |
44 |
Olívapürével töltött bélszín |
44 |
Padlizsános töltött marhafelsál |
46 |
Villányi töltött hátszín |
47 |
Csáky töltött rostélyos |
47 |
Sonkás tésztával töltött rostélyos |
48 |
Egészben sültek |
49 |
Francia fokhagymás csirke |
49 |
Ördögcsirke - "Pollo alla diavola" |
49 |
Pekingi kacsa - a híres-nevezetes |
49 |
Pulykacomb gesztenyés bormártásban |
50 |
Riglivel tűzdelt pulykamell |
50 |
Nyúlgerinc katalán módra |
51 |
Skót báránysült |
51 |
Báránycomb mentamártással |
52 |
Papírban sült báránygerinc fényezett hagymával |
53 |
Szegfűszeges malaccomb naranccsal |
53 |
Fűszeres kéregben sült sertéskaraj |
54 |
Sült sertéscsülök tárkonyos uborkamártással |
54 |
Tarajos borjúborda |
54 |
Borjúgerinc Orloff módra |
56 |
Angolos bélszín Yorkshire "puddinggal" |
57 |
Sajtos borjúpecsenye |
58 |
Provánszi marhasült |
58 |
Marhasült szép erdészné módra |
59 |
Fahéjas marhasült mandulás birsalmával |
59 |
Burgundi tűzdelt marhasült - klasszikus francia étel |
59 |
Recés hátszín hentes módra |
61 |
Hátszín mustármártással - hideg |
61 |
Függelék |
62 |
Néhány hasznos tudnivaló |
62 |
A padlizsán tisztítása, előkészítése |
63 |
A spárga főzési módja |
63 |
Mentamártás - klasszikus recept |
63 |
Hollandi mártás - klasszikus recept |
63 |