Előszó
|
9
|
Bevezetés
|
17
|
Fűszerezés
|
18
|
Tejtermékek
|
21
|
Ghi
|
24
|
Házi túró és sajt
|
24
|
Joghurt
|
25
|
Sűrített tej (Khodzsa)
|
25
|
Kókusztej
|
25
|
Rizsek
|
27
|
Citromos rizs
|
30
|
Fűszeres rizs
|
30
|
Földimogyorós rizs
|
31
|
Rizs borsóval és mogyoróval
|
31
|
Pilaf
|
31
|
Zöldbabos rizs
|
32
|
Spenótos rizs
|
32
|
Kukoricás rizs
|
33
|
Burgonyás rizs
|
33
|
Piros rizs
|
34
|
Zöld rizs
|
34
|
Mandulás rizs zöldborsóval
|
35
|
Szivárványrizs
|
35
|
Puffasztott rizs
|
36
|
Túrós fűszeres rizsestál
|
36
|
Dahlok és levesek
|
39
|
Csicseriborsó joghurttal
|
42
|
Csicseriborsó pikánsan
|
42
|
Csicseriborsó és mogyoró
|
42
|
Indiai borsóleves (Dahl) 1.
|
43
|
Indiai borsóleves (Dahl) 2.
|
43
|
Édes felesborsó
|
44
|
Kitri
|
45
|
Kemény dahl
|
46
|
Dahlpalacsinta
|
46
|
Lencseleves
|
47
|
Kenyérfélék
|
49
|
Csapati
|
53
|
Govinda csapati
|
55
|
Puri
|
55
|
Édes puri
|
55
|
Banánpuri (Kela puri)
|
56
|
Csipetke
|
56
|
Parata
|
57
|
Burgonyás parata
|
57
|
Karfiolos parata
|
58
|
Kenyérrudacskák
|
58
|
Csudinudli
|
58
|
Radzsasztáni édes szeletek
|
59
|
Kókuszkenyér
|
59
|
Főzelékek
|
61
|
Joghurtos burgonya
|
64
|
Kurkumás burgonya
|
64
|
Burgonyafőzelékek karfiollal és uborkával
|
64
|
Sült burgonya
|
65
|
Burgonya és paprika
|
66
|
Burgonya és káposzta
|
66
|
Tört burgonya és káposzta
|
67
|
Felesborsógolyók káposztával
|
67
|
Sült burgonya és karfiol joghurtban
|
68
|
Karfiol és burgonya
|
68
|
Nedves karfiol és burgonya
|
69
|
Nedves karfiol
|
69
|
Paradicsomos karfiol
|
70
|
Karfiol 1.
|
70
|
Karfiol 2.
|
71
|
Karfiol paradicsommártással
|
71
|
Sült karfiol és burgonya paradicsommártásban
|
72
|
Káposzta
|
73
|
Vöröskáposzta, sült burgonya barával
|
73
|
Friss zöldbabfőzelék
|
74
|
Zöldborsó
|
74
|
Borsó és mogyoró
|
75
|
Kínai cukorborsó
|
75
|
Kínai zöldborsó cukorborsóval
|
75
|
Babcsíra
|
76
|
Zöldbab és padlizsán
|
76
|
Padlizsánpüré, spenót és paradicsom
|
77
|
Spenót, padlizsán és csicseriborsó
|
77
|
Padlizsán és cukkini
|
78
|
Padlizsánfőzelék
|
78
|
Tört padlizsán
|
79
|
Padlizsán zöldbabbal
|
79
|
Palizsán, paradicsom és panír
|
79
|
Padlizsán és paradicsom
|
80
|
Paradicsomos bab
|
81
|
Paradicsomos tök
|
81
|
Paradicsomos kukorica
|
82
|
Paradicsomos kelbimbó sajttal
|
82
|
Paradicsomos főzelék
|
83
|
Cékla
|
83
|
Ízes paradicsomos paprika
|
84
|
Zöldpaprika
|
84
|
Cukkini és paprika
|
84
|
Hölgyujj és kókusz
|
85
|
Gopál leveses főzeléke
|
85
|
Száraz curry
|
86
|
Paradicsomos zöldborsófőzelék sajttal
|
86
|
Ganapati kedvence
|
87
|
Narajan kedvence
|
88
|
Damodar kedvence
|
88
|
Könnyű főzelék
|
89
|
Savanyú-édes főzelék
|
90
|
Mandulás főzelék
|
90
|
Almafőzelék
|
91
|
Paradicsomos burgonya borsóval
|
91
|
Spenót-padlizsánfőzelék
|
92
|
Sajtos paraj
|
92
|
Indiai paraj
|
93
|
Zöldfőzelék
|
93
|
Bengáli búzadarás főzelék
|
94
|
Maharadzsa leves
|
94
|
Leveses főzelék
|
95
|
Jamuna leves
|
96
|
Csemegék
|
97
|
Szamósza
|
101
|
Szamósza 2.
|
102
|
Túrós szamósza
|
102
|
Kacsori
|
103
|
Rántott zöldség
|
103
|
Tűzdelt extra pakora
|
104
|
Sóborsó csemege (Dokla)
|
105
|
Sült sajt
|
105
|
Sült padlizsánkocka
|
105
|
Ízes padlizsán
|
106
|
Fűszeres padlizsánkocka
|
106
|
Sült fánk
|
106
|
Burgonyakeksz
|
107
|
Tökvirágcsemege (édes)
|
107
|
Tökvirágcsemege (sós)
|
108
|
Burgonyalabdák paradicsommártásban
|
108
|
Ízes túrólabdák mártásban
|
109
|
Ízes labdák mártásban
|
110
|
Felesborsó-bara joghurtban
|
110
|
Joghurtos leves
|
111
|
Saláták
|
113
|
Salátakrém
|
116
|
Uborkaraita
|
116
|
Uborkasaláta
|
116
|
Uborka és paradicsom joghurtban
|
117
|
Uborka-spárgasaláta
|
117
|
Sóskasaláta
|
117
|
Vitaminsaláta
|
118
|
Zöldbabsaláta
|
118
|
Spenótos joghurt
|
118
|
Zöldségsaláta
|
119
|
Karfiolraita
|
119
|
Céklasaláta
|
119
|
Zöldséges savanyúság
|
120
|
Padlizsánsaláta
|
120
|
Túrós paradicsomsaláta
|
121
|
Almasaláta
|
121
|
Gyümölcssaláta
|
121
|
Gyümölcssaláta házitúróval
|
122
|
Banánszeletek krémjoghurtban
|
122
|
Csatnik
|
123
|
Almacsatni
|
126
|
Szilvacsatni 1.
|
126
|
Szilvacsatni 2.
|
126
|
Csatni almából és szilvából
|
127
|
Banáncsatni
|
127
|
Mentacsatni
|
128
|
Füge- és datolyacsatni
|
128
|
Ananászcsatni
|
128
|
Rebarbarás-epres csatni
|
129
|
Akácvirágcsatni
|
129
|
Paradicsomcsatni
|
129
|
Egyszerű paradicsomcsatni mesteri módon
|
130
|
Zöld paradicsomcsatni
|
130
|
Édességek
|
131
|
Halava
|
134
|
Gyümölcsös halava
|
134
|
Kesar halava
|
134
|
Kukoricahalava
|
134
|
Rizshalava
|
134
|
Répahalava
|
135
|
Sárgaborsóhalava
|
135
|
Burgonyahalava
|
136
|
Burgonyahalva
|
136
|
Banánhalava
|
136
|
Mandulahalava
|
137
|
Kókuszhalava
|
137
|
Félholdak
|
138
|
Dzseganáth kedvence
|
139
|
Mézes-túrós karikák
|
139
|
Mennyei banánok
|
140
|
Citromos banán
|
140
|
Karamellás sütőtök
|
140
|
Fánkocskák gyümölcsjoghurtban
|
141
|
Édes rizs
|
141
|
Édes rizs másképpen
|
142
|
Indiai puding
|
142
|
Puding
|
143
|
Gyümölcssajt
|
143
|
Tejszínes rizs
|
144
|
Tejfölös teljes búza
|
144
|
Nakaldana
|
144
|
Kókusznakaldana
|
145
|
Dzsajpuri nakaldana
|
145
|
Perkelt dió
|
146
|
Édes kókuszgolyók
|
146
|
Mazsola és mogyoró
|
146
|
Luglu
|
146
|
Édes csicserilapocskák
|
147
|
Édes golyók
|
148
|
Kókuszos laddu
|
148
|
Haribol golyók
|
148
|
Burgonyalabdák
|
148
|
Édes burgonyalabdák szirupban
|
149
|
Brahmin spagetti
|
149
|
Dzsibe gadzsa
|
150
|
Dzsalebbi
|
150
|
Szanes
|
150
|
Gyümölcsszandes
|
151
|
Sáfrányos szandes
|
151
|
Raszaboli
|
151
|
Túrógolyó szirupban (Razsagula)
|
152
|
Bengáli raszagula
|
152
|
Raszmalai
|
153
|
Gulejamen
|
154
|
Ropogós édes túrógolyók
|
154
|
Túrókrém
|
154
|
Srikant
|
155
|
Sárgarépa és tej
|
155
|
Kulfi
|
155
|
Kodzsacsónakocskák
|
156
|
Pera
|
156
|
Kókuszos puding
|
156
|
Karamell
|
157
|
Kókuszkaramell
|
157
|
Kókuszbörfi
|
157
|
Italok
|
159
|
Meleg tej
|
162
|
Masszala tej
|
162
|
Banánnektár
|
162
|
Joghurt édesen
|
162
|
Joghurt sósan
|
163
|
Nektár
|
163
|
Tejsavóital
|
163
|
Paradicsomos tejsavóital
|
163
|
Édes tejsavóital
|
164
|
Bozdaital
|
164
|
Görögdinnyesörbet
|
164
|
Gyömbértea
|
165
|
Citromital
|
165
|
Ánizstej mazsolával és pisztáciával
|
165
|