Egy vigasztalanul esős, ködös októberi vasárnap délelőtt pasztell pink műanyag fóliában érkezett lakásomra 21 oldalnyi „kóstoló" Judit könyvéből. Azon nyomban nekiláttam a „vizuális" ínyenckedésnek, és ebéd után megsütöttem a fokhagymás csigát. Nem is voltunk tízen, és a 10 darab tíz szempillantás alatt tűnt el a tepsiből. Addigra már senkit nem érdekelt, hogy odakinn esik és sűrűbb lett a köd. így azután azt tanácsolom önöknek, hogy akár esik az eső, akár süt a nap, tavasz, nyár, ősz avagy tél közelít, próbálják ki ezeket az egyéni, ötletes és pikáns finomságokat, amelyhez valamennyiüknek élvezetes falatozást kíván: Kudlik Júlia
Stahl Judit receptjeit, főzési tanácsait stílusosan, kedvesen, sok humorral és olyan derűs filozófiával „tálalja", hogy az embernek egyszerre jön meg az étvágya és a jókedve is. Ami pedig az elkészítési módokat illeti, igencsak szakszerű. Ezt mint „profi" séf, meggyőződéssel tanúsíthatom. Mindenkinek ajánlom, aki jót főzni, jót enni, és közben szórakozni, jó kedvre derülni kíván. Kalla Kálmán a Gundel Étterem főszakácsa
Nagyszerű, kellemes olvasmány, mégis pontos, hasznos szakácskönyv Stahl Judit műve. Friss, merőben új stílusa nemcsak szórakoztat, de kedvet kapunk, hogy rögvest a konyhába siessünk, és valami finomat „alkossunk". Bebizonyítja, hogy a főzés nem boszorkányság, csak szeretni kell környezetünket - és magunkat.
F. Nagy Angéla gasztronómiai újságíró
Háziasszonyként az olyan szakácskönyveket szeretem, amelyek már olvasáskor meghozzák az ember étvágyát, és annyira elragadnak, hogy a legszívesebben rögtön nekiállnék elkészíteni valamelyik receptet. Stahl Judit szakácskönyve pontosan ilyen: olvasása közben többször is megéheztem, és alig várom, hogy asztalunkra kerülhessenek az ízletes ételek. Egerszegi Krisztina