Ahol a ritkaság sem ritkaság!
Programok
Hírlevél
Szállítás
Fizetés
info@bigbandi.hu
+36-56/414-834
Programok
Hírlevél
Szállítás
Fizetés
info@bigbandi.hu
+36-56/414-834
0
+36-56/414-834
Kategóriák
Kategóriák
Újdonságok
Raktáron lévő termékek
KÖNYVEK / BOOKS
KÁRTYÁK
TÉRKÉPEK, ATLASZOK
dōTERRA TERMÉKEK
FÜSTÖLŐ, ILLÓOLAJ, PARFÜM, SZAPPAN
INGA, RADIESZTÉZIA
CD, HANGLEMEZ, DVD, KAZETTA
ONLINE TERMÉK, E-KÖNYV
MINDEN EGYÉB
SZINTE CSAK NÁLUNK KAPHATÓ
TOP 15
Magunkról
FT
€
-
szakácskönyv, gasztronómia
KÖNYVEK / BOOKS
szakácskönyv, gasztronómia
Előző termék
Következő termék
Szakál László - Disznótoros receptek
Cikkszám:
890505
Tartalom
Bevezetés
5
A disznóról mindenféle
11
A disznóval kapcsolatos hiedelmek
11
A disznóölés
12
Jánoshalmi disznótorok avagy Kurcli emlékére
15
Régi disznótorok
20
Töltelékek
26
Zsír, szalonna, háj, sonka
30
Gyakorlati tudnivalók
32
Disznótor előtt
32
A higiéniáról
33
A szúrás
36
A forrázás
37
A pörzsölés
39
A bontás
40
A béltisztítás
42
A feldolgozás
47
A szakszerű sózás, pácolás
49
A füstölés
53
A zsírolvasztás
55
Disznótoros receptek
59
A segédanyagokról
59
A bél
59
Leggyakrabban használt fűszereink
59
Egyéb anyagok
62
Kolbászfélék
63
A tartós kolbász
63
Sütni való kolbászok
73
Szalámifélék
77
A téliszalámi eredete
80
Hurkafélék
92
A hurka kifőzése, abálása
94
Májas hurkák
94
Tartósabb májas hurkák
95
Véres hurkák
99
Pástétomok
111
Disznósajtok
115
Sózott vagy pácolt füstölthúsfélék
120
Sonkák
122
Egyéb füstölthúsfélék
125
Szalonnák
128
Disznótoros ételek
135
Levesek
136
Levesbetétek
142
Toros reggeliételek
144
Előételek
145
Kocsonyafőzés
148
Meleg húsételek
153
Sült húsok
161
Káposztával készült toros ételek
166
Zsírban sült tészták
175
Pogácsák és hájas tészták
179
Régi de jó
186
Teához való ételek
193
Néhány disznótoros étrendminta
196
Betűrendes mutató
199
Nincs raktáron
állapot
:
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
:
963-223-426-x
További adatok
900
Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok:
9 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Könyvem célja, hogy megismertesse az olvasókkal azokat a műveleteket, amelyek a disznóölésre való előkészülettel, a higiénikus disznóöléssel, a húsféleségek házi feldolgozásával és tartósításával kapcsolatosak, de azoknak is tanácsokkal szolgál, akik nem tartanak sertést és disznóölési tapasztalatokkal sem rendelkeznek, viszont szeretnének hentesnél vett húsból kolbászt, hurkát készíteni.
Bár a disznó feldolgozására családonként bevált receptek vannak, mégis úgy gondolom, sok házigazda, illetve háziasszony szívesen fogadja kipróbált, bevált receptjeimet és gyakorlati tanácsaimat. Úgy igyekeztem összeállítani a könyvet, hogy mindenki megtalálja a kedvére való receptet, ezért is írtam le egy-egy készítményt többféleképpen.
Adatok
szerző
:
Szakál László
cím
:
Disznótoros receptek
kiadó
:
Minerva
kiadási év
:
1988
oldalszám
:
209
kötés
:
puha kötés
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Hasonló termékek
Újdonságok
Raktáron lévő termékek
KÖNYVEK / BOOKS
KÁRTYÁK
TÉRKÉPEK, ATLASZOK
dōTERRA TERMÉKEK
FÜSTÖLŐ, ILLÓOLAJ, PARFÜM, SZAPPAN
INGA, RADIESZTÉZIA
CD, HANGLEMEZ, DVD, KAZETTA
ONLINE TERMÉK, E-KÖNYV
MINDEN EGYÉB
SZINTE CSAK NÁLUNK KAPHATÓ
TOP 15
Magunkról
Pénznem váltás
FT
€
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
o
o
g
l
e
Kosár
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az
Adatkezelési tájékoztató
ban foglaltakat.
Nem engedélyezem
Engedélyezem