Ahol a ritkaság sem ritkaság!
Programok
Hírlevél
Szállítás
Fizetés
info@bigbandi.hu
+36-56/414-834
Programok
Hírlevél
Szállítás
Fizetés
info@bigbandi.hu
+36-56/414-834
0
+36-56/414-834
Kategóriák
Kategóriák
Újdonságok
Raktáron lévő termékek
KÖNYVEK / BOOKS
KÁRTYÁK
TÉRKÉP, ATLASZ, IGAZOLÓFÜZET
dōTERRA TERMÉKEK
FÜSTÖLŐ, ILLÓOLAJ, PARFÜM, SZAPPAN
INGA, RADIESZTÉZIA
CD, HANGLEMEZ, DVD, KAZETTA
ONLINE TERMÉK, E-KÖNYV
MINDEN EGYÉB
SZINTE CSAK NÁLUNK KAPHATÓ
TOP 15
Magunkról
Így vásárolhatsz
FT
€
-
szakácskönyv, gasztronómia
KÖNYVEK / BOOKS
szakácskönyv, gasztronómia
Előző termék
Következő termék
Tárgyik Sándor, Nagy László - Hidegkonyha receptkönyv és technológia
Cikkszám:
662133
Tartalom
A hidegkonyhákkal kapcsolatos általános ismeretek
7
Korszerű hidegkonyhák
7
Önállóan működő hidegkonyhák
7
Melegkonyhához kapcsolt hidegkonyha
29
A hűtés és eszközei
29
Hidegkonyhai egészségügy (Összeállította: Tóth Lajos)
35
Higiéne
35
A korszerű takarítás
35
Háromfázisú mosogatás
38
Ételmintavétel
41
Élelmezés-egészségügyi rendelkezések
42
Munkavédelem, munkavédelmi rendelkezések
43
A díszítés általános elvei és módszerei
87
A díszítés anyagai
92
A díszítés eszközei
103
Receptek és technológia
109
Szendvicsek (Sandwich)
109
Vegyes büfé-szendvicsek
114
Vegyes extra szendvicsek
120
Egyéb szendvicsfélék
129
Hideg levesek
141
Mártások
145
Aszpikos készítmények
156
Saláták
183
Zöldség és főzelék készítmények
226
Krémek, habok (Mousse)
239
Tojásételek
249
Halak, rákok
260
Pástétom, galantin
280
Hús és belsőség ételek
302
Szárnyasok
329
Vadhúsok és vadszárnyasok
336
Hidegtálak
344
Gyümölcsök, gyümölcs készítmények
368
Sajtok, körözöttek
375
Tészták, krémek, habok
379
Tartósítás, tartósított készítmények
388
Turmix üdítő italok
398
Értékesítés
403
Rendezvények
415
Táblázatok
423
A táblázatok használata
423
Felhasznált irodalom
445
Tárgymutató
447
Mellékletek
Nincs raktáron
állapot
:
antikvár könyv, jó állapotú
További adatok
1 900
Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok:
38 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Bolti készlet
0 darab
Azonnal átvehető / szállítható az üzletből
Saját külső raktár
0 darab
1 munkanapon belül átvehető / szállítható
Adatok
Vélemények
Adatok
szerző
:
Tárgyik Sándor, Nagy László
cím
:
Hidegkonyha receptkönyv és technológia
alcím
:
A belkereskedelmi minisztérium vendéglátó főigazgatóságának kiadványa
kiadó
:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
kiadási év
:
1963
oldalszám
:
455
kötés
:
vászon kötés védőborítóval
megjegyzés
:
védőborító sérült, tulajdonosi bejegyzéssel
kiegészítő információk
:
Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Csomagajánlatok
Hasonló termékek
Újdonságok
Raktáron lévő termékek
KÖNYVEK / BOOKS
KÁRTYÁK
TÉRKÉP, ATLASZ, IGAZOLÓFÜZET
dōTERRA TERMÉKEK
FÜSTÖLŐ, ILLÓOLAJ, PARFÜM, SZAPPAN
INGA, RADIESZTÉZIA
CD, HANGLEMEZ, DVD, KAZETTA
ONLINE TERMÉK, E-KÖNYV
MINDEN EGYÉB
SZINTE CSAK NÁLUNK KAPHATÓ
TOP 15
Magunkról
Így vásárolhatsz
Pénznem váltás
FT
€
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
o
o
g
l
e
Kosár
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Működéshez szükséges cookie-k
Marketing cookie-k
Analitikai cookie-k
Cookie-k személyre szabáshoz
Beállítások
Elfogadom