Ahol a ritkaság sem ritkaság!
Programok
Hírlevél
Szállítás
Fizetés
info@bigbandi.hu
+36-56/414-834
Programok
Hírlevél
Szállítás
Fizetés
info@bigbandi.hu
+36-56/414-834
0
+36-56/414-834
Kategóriák
Kategóriák
Újdonságok
Raktáron lévő termékek
KÖNYVEK / BOOKS
KÁRTYÁK
TÉRKÉP, ATLASZ, IGAZOLÓFÜZET
dōTERRA TERMÉKEK
FÜSTÖLŐ, ILLÓOLAJ, PARFÜM, SZAPPAN
INGA, RADIESZTÉZIA
CD, HANGLEMEZ, DVD, KAZETTA
ONLINE TERMÉK, E-KÖNYV
MINDEN EGYÉB
SZINTE CSAK NÁLUNK KAPHATÓ
TOP 15
Magunkról
Így vásárolhatsz
FT
€
-
szakácskönyv, gasztronómia
KÖNYVEK / BOOKS
szakácskönyv, gasztronómia
Előző termék
Következő termék
Tóth M. Ildikó - Aszalás, kandírozás
Cikkszám:
648729
Tartalom
Bezetés
5
Aszalás
7
Mivel aszaljunk?
7
Gyümölcsaszalás
10
Alma
10
Áfonya
11
Birsalma
11
Birskörte
12
Bodzabogyó
12
Cseresznye
12
Cseresznye mogyoróval
12
Csipkebogyó
13
Meggy
13
Kajszibarack
14
Körte
15
Őszibarack
15
Ribizli
16
Szilva egyszerűen
17
Édes szilva
18
Prünella (lapított aszalt szilva)
18
Diós, mandulás, pisztáciás szilva
19
Vörösboros szilva
19
Szőlő
20
Vörös som (húsos som)
21
Kandírozás
22
Alaprecept
23
Cukrozott gyümölcsök
25
Áfonya
25
Alma
26
Berkenye
26
Birsalma, birskörte
27
Citromhéj
27
Cseresznye szárasan
28
Csipkebogyó
28
Dió
29
Eper
29
Földieper
30
Görögdinnyehéj
31
Kajszibarack
31
Körte
32
Meggy
32
Narancshéj
33
Őszibarack
33
Ribizli
34
Rózsaszirom
34
Sárgadinnye
35
Szilva
35
Mézes ringló
35
Szárítás
37
Zöldségszárítás
37
Gomba
37
Gombapor
38
Karalábé
38
Karfiol
39
Karfiolpor
39
Paprika
39
Cseresznyepaprika
40
Paradicsompaprika
40
Pasztinák
41
Petrezselyem
41
Póréhagyma
42
Sárgarépa
42
Tök
43
Vöröshagyma
43
Zeller
44
Zöldbab
44
Zöldborsó
45
Fűszernövények szárítása
45
Mit szárítsunk?
47
Bazsalikom
48
Boróka
49
Borsfű
49
Borsosmenta
49
Citromfű
50
Édeskömény
50
Fehér mustár
51
Izsóp
51
Kakukkfű
51
Kapor
52
Koriander
52
Kömény
53
Lestyán
53
Majoranna
53
Petrezselyem
54
Rozmaring
54
Rózsa
55
Sáfrányos szeklice
55
Tárkonyüröm
55
Zeller
56
Zsálya
56
Receptek
57
Reggeli
57
Egészséges gyümölcstál
57
Gyümölcsmüzli
57
Levesek
57
Bodzaleves
57
Csipkebogyóleves
58
Gombaleves
58
Karfiolleves
59
Kaporleves
59
Körteleves
59
Mazsolaleves
60
Narancsleves
60
Őszibarackleves
60
Tökleves
61
Főfogások
61
Almás csirke
61
Gombás csirkemáj
61
Körtés marhaszelet
62
Mandarinos nyúlcomb
62
Mazsolás vesepecsenye
62
Sárgabarackos karaj
63
Szilvával töltött dagadó
63
Zöldborsós fürj
64
Zöldséges sertéssült
64
Vegetás, töltött csirkemell
65
Köretek, főzlékek
65
Főzelékpuding
65
Gyümölcsös rizsbomba
66
Mártások
66
Csipkebogyómártás
66
Erdeigyümölcs-mártás
66
Fűszermártás
66
Kapormártás
67
Málnamártás
67
Mazsolamártás
67
Mentamártás
67
Norvégmártás
67
Tárkonymártás
68
Zöldmártás
68
Édességek
68
Almakenyér
68
Ciromfagylalt
68
Birsalmacsók
69
Cukrozott gyümölcsparfé
69
Gyümölcskosarak
69
Körte édes pezsgőben
70
Málnás palacsinta
70
Ribizlitorta
70
Töltött aszalt szilva
71
Eltevés hagyományos módon
72
Befőttek, dzsemek, lekvárok, nyers gyümölcsök
72
Almapüré süteménybe
72
Almalekvár
72
Barackbefőtt citromosan
73
Barackdzsem hámozott barackból
73
Barackíz
74
Őszibarackbefőtt
74
Őszibaracklekvár
75
Sárgabarack frissen
75
Birsalmasajt
75
Birsalmakocsonya
76
Bodzalekvár
76
Cseresznye rumban
76
Cseresznyebefőtt, meggybefőtt
77
Dinnyebefőtt
77
Dinnyedzsem
78
Sárgadinnyedzsem
79
Egresbefőtt
79
Egres cukorban
79
Eperbefőtt
80
Kompót alkoholban
81
Körte egészben
82
Málnakocsonya
82
Musttal való befőzés
83
Meggy rummal
83
Szilva frissen
83
Szilva ecetesen
84
Szilvadzsem
84
Szilva hámozva
85
Szilvaíz cukor nélkül
85
Szilvaíz cukorral
86
Szilva rummal
86
Zöld szilva
86
Hűsítő italok, likőrök
87
Almaital
87
Eperital
88
Málnaszörp nyersen
88
Málnaszörp
88
Őszibarackital
89
Citrom- és narancsszörp
89
Narancshéjlikőr
90
Narancslikőr tejjel
91
Mokka- vagy kávélikőr
91
Fügebor
92
Savanyúságok, főzelékek
93
Csalamádé
93
Lecsó
94
Paradicsom összetörve
94
Paradicsom egészben
94
Paradicsom cikkekre vágva
95
Paradicsom cukorban
95
Zöld paradicsom cukorban
96
Petrezselyemgyökér
96
Sóska
96
Tök ecetben
96
Tök cukorban
97
Tök sóban
97
Uborka
97
Vajbab
98
Zöldborsó
98
Ételízesítő
99
Paradicsompüré
99
Paprikalekvár
99
Paprikalekvár zsírban
100
Zöldségpüré
100
Ketchup magyarosan
100
Zöldségek téli tárolása
101
Burgonya
101
Hagyma
102
Karfiol
102
Káposzta
102
Leveszöldségek
103
Piros paradicsom
103
Tök, tökfélék
103
Zöldpaprika
104
Nincs raktáron
állapot
:
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
:
9630935708
További adatok
700
Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok:
14 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Bolti készlet
0 darab
Azonnal átvehető / szállítható az üzletből
Saját külső raktár
0 darab
1 munkanapon belül átvehető / szállítható
Adatok
Vélemények
Adatok
szerző
:
Tóth M. Ildikó
cím
:
Aszalás, kandírozás
kiadó
:
Kossuth Könyvkiadó
kiadási év
:
1992
oldalszám
:
111
kötés
:
puha kötés
sorozatcím
:
Nefelejcs könyvek
kötetsorszám
:
20
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Csomagajánlatok
Hasonló termékek
Újdonságok
Raktáron lévő termékek
KÖNYVEK / BOOKS
KÁRTYÁK
TÉRKÉP, ATLASZ, IGAZOLÓFÜZET
dōTERRA TERMÉKEK
FÜSTÖLŐ, ILLÓOLAJ, PARFÜM, SZAPPAN
INGA, RADIESZTÉZIA
CD, HANGLEMEZ, DVD, KAZETTA
ONLINE TERMÉK, E-KÖNYV
MINDEN EGYÉB
SZINTE CSAK NÁLUNK KAPHATÓ
TOP 15
Magunkról
Így vásárolhatsz
Pénznem váltás
FT
€
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
o
o
g
l
e
Kosár
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Működéshez szükséges cookie-k
Marketing cookie-k
Analitikai cookie-k
Cookie-k személyre szabáshoz
Beállítások
Elfogadom